9 Poveşti înspăimântătoare formate din câteva fraze (Partea a 2-a)

fantasy, forest, creepy

O poveste de speriat nu trebuie să fie o întreagă procesiune de personaje şi decoruri macabre. Poţi să bagi spaima în oameni şi fără prea multe cuvinte, dacă ştii aceste 10 poveşti terifiante, în doar două fraze. Te-ai speriat? În ultima vreme, reţelele de socializare au fost pline de oameni care dau share la o listă de poveşti horror scurte, din doar câteva fraze. Multe dintre ele au apărut deja peste tot pe Facebook, Youtube, etc. Iată câteva dintre aceste poveşti terifiante, în doar două fraze. Cum ţi se par, sunt de speriat?

1. Mi-a şoptit: „Nu pot să dorm” şi s-a băgat sub pătură, lângă mine. Dimineaţa m-am trezit rece şi transpirat, cu mâinile înfipte în rochia în care fusese îngropată.

2. S-a dus până sus, să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

3. Nu pot să mă mişc, nu pot să respir, nu pot să aud nimic şi e întuneric tot timpul. Dacă ştiam că o să mă simt atât de rău aici, ceream să mă incinereze.

4. Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte, pur şi simplu.

5. După o zi grea la birou, am ajuns acasă şi am găsit-o pe iubita mea, cu copilul în braţe. Nici nu ştiu ce a fost mai înfricoşător: să-mi văd iubita moartă cu bebeluşul pe care nu a mai apucat să-l nască, sau faptul că cineva mi-a intrat în apartament să-i pună acolo.

6. M-am trezit cu o poză cu mine dormind pe telefon. Locuiesc singură.

7. M-am trezit în miez de noapte, pentru că auzeam un ciocănit în geam. Am crezut că era cineva la fereastră, dar era tot oglinda de la baie.

8. Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost ceasul care arăta ora 00:07, în timp ce ghearele ei săpau în pieptul meu, cu unghii pline de pământ, iar cu cealaltă mână imi acoperea strigătul. Am sărit din pat ca ars, bucuros că a fost doar un coşmar, dar ceasul era 00:06 şi dulapul a început să scârţâie ciudat.

9. M-a întrebat de ce respiram aşa greoi şi zgomotos în somn. Nu respiram deloc greoi şi nu am sforăit în viaţa mea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *