9 Poveşti înspăimântătoare formate din câteva fraze

fantasy, gloomy, fear

Unele dintre cele mai înspăimântătoare poveşti de groază nu sunt deloc lungi sau complexe. Uneori, două fraze bine alese sunt suficiente pentru a-ţi da fiori pe şira spinării.

fantasy, gloomy, fear
9 poveşti înspăimântătoare formate din câteva fraze

Povești de groază scurte

Iată câteva astfel de poveşti care cu siguranţă te vor face să te uiţi în spatele tău atunci când le vei citi.

  1. „Fiica mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în mijlocul nopţii. Îi vizitez mormântul şi îi cer să înceteze, dar asta nu ajută”.
  2. „După o zi grea la muncă, am venit acasă şi am văzut-o pe iubita mea legănând copilul. Nu ştiu ce a fost mai înfricoşător, să-mi văd prietena moartă şi copilul născut decedat, sau să ştiu că cineva a intrat în apartamentul meu să îi pună acolo”.
  3. „Doctorii i-au spus invalidului că s-ar putea să resimtă un membru fantomă din când în când. Totuşi, nimeni nu l-a pregătit pentru acele momente când a simţit degete reci atingându-l pe mâna-fantomă”.
  4. „O auzi pe mama ta care te strigă din bucătărie. În timp ce cobori scările, auzi o şoaptă din dulap care spun «Nu te duce, scumpule, am auzit-o şi eu”.
  5. „Nu te speria de monştri, caută-i. Uită-te în stânga ta, în dreapta ta, sub pat, în spatele dulapului, în dulap, dar niciodată nu te uita în sus, pentru că urăşte să fie văzută”.
  6. „Faţa zâmbitoare se holba la mine din întunericul de după fereastra de la dormitorul meu. Locuiesc la etajul 14”.
  7. „M-am trezit şi am auzit bătăi în geam. La început, am crezut că erau la fereastră, până am realizat că veneau dinspre oglindă”.
  8. „Pentru că am crescut cu câini şi pisici în casă, m-am obişnuit să aud sunete de zgârieturi la uşă în timp ce dorm. Acum că locuiesc singur, este foarte neliniştitor”.
  9. „Sora mea spune că mama a omorât-o. Mama spune că nu am o soră”.
fantasy, portrait, mysterious
frightening

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *